top of page

Squash les

Squash is een lichamelijk intensieve sport. Iedereen kan squashen leren! Het is aan te raden om een basis van de techniek en tactiek onder de knie te hebben ter bevordering van het spelplezier en ter voorkoming van blessures. Samen met de uitleg van spelregels, word je de basis uitgelegd, zodat je optimaal van het squashen kan genieten.


Als beginner worden de basistechnieken, zoals de optimale slag- en looptechnieken behandeld. Vaak is al na één les een beginnend resultaat merkbaar. De gevorderde speler kan door de lessen zijn of haar tactiek en techniek perfectioneren.

 

Aan de club zijn drie trainers verbonden. Dit zijn Bart van Agteren, Mickos Youssef en Jesse van der Toorn. Zowel de beginnende als gevorderde squasher kan gebruik maken van verschillende type lessen, zoals: groepsles, privéles, conditietraining of jeugd groepstraining.

Wilt u specifieke informatie ontvangen of een afspraak maken voor een proefles neem dan contact op met ons op via de contact pagina en wij brengen jullie in contact met één van de trainers.

bottom of page