top of page

Vereniging

In 1995 is de VERENIGING DEKKER SQUASH ZOETERMEER (VDSZ) opgericht door een aantal fanatieke squashers bij Dekker Zoetermeer. Wekelijks zijn er twee clubmomenten wanneer leden samenkomen om te spelen, namelijk op vrijdagavond en zondagochtend. De vereniging is in het verenigingen register van de Kamer van Koophandel geregistreerd. In de statuten is opgenomen dat het dagelijks bestuur van VDSZ wordt gevormd door tenminste drie bestuursleden.

Schermafbeelding 2021-05-29 om 22.59.07.

In 2017 heeft Dekker Squash Zoetermeer in samenwerking met Bart van Agteren en Squash Bond Nederland (SBN) het CLOUD66 NK Squash georganiseerd. Bij dit toernooi zijn er naast de squash wedstrijden ook speciale varianten van het squash beoefend. Één van deze varianten is Glow in the Dark squash. 

image001.jpg

Vereniging Dekker Squash Zoetermeer beschikt over 10 squashbanen. Er zijn negen reguliere banen. Daarnaast heeft Dekker Squash, als enige squash locatie van Nederland, een 'glass court', alle vier de zijdes zijn hier van glas. Na het squashen is er de mogelijkheid om in het gezellige restaurant van Dekker Sport een drankje of hapje te nuttigen.

bottom of page